Nõo Põhikooli lõpuaktusest

Sel aastal toimub Nõo Põhikooli 9. klassi lõpuaktus teistmoodi.

Lõpuaktus toimub Nõo Spordihoones 1. juulil 2020 algusega kell 18.00.

Iga aktusele tulev lõpetaja saab endaga kaasa võtta kuni 2 samasse leibkonda kuuluvat külalist. Kaasa tohib võtta ka samasse leibkonda kuuluvad väikesed lapsed, kui neid pole kellegi hoolde jätta.


Spordihoones toimuval aktusel istuvad lõpetajad koos vanemate (või muu kahe külalisega samast leibkonnast) saalis. Toolid on saalis paigutatud nii, et iga lõpetaja jaoks on toolikolmik, mis teistest toolikolmikutest paikneb piisavas kauguses. Kõned ning esinemised toimuvad traditsiooniliselt saali ees, samuti kutsutakse ette lõpetaja, kes võtab laualt oma tunnistuse. Samuti osalevad aktusel soovi korral õpetajad.


Eraldi otseülekannet veebis ja videosalvestust ei toimu. Aktuse jäädvustab fotograaf fotodena. Pildid saab iga lõpetaja hiljem mälupulgal ka endale. Samuti teeb fotograaf kõigist lõpetajatest portreepildid, millest pannakse kokku nn. lennupilt ( nagu isegi mõistate, siis 2 meetri reegli puhul ei ole võimalik 56 õpilast koos klassijuhatajatega traditsiooniliselt pildistada).

NB! Õnnitlemisi ja kogunemisi sel aastal õues ei toimu.