Algas garderoobis olevate riiete, jalatsite jms. väljastamine

Alates esmaspäevast, 4.maist toimub kahe nädala jooksul lastevanematele (äärmisel juhul ka õpilastele) garderoobis olevate esemete väljastamine. Oma järjekorda tuleb asjade soovijal oodata kooli parklas, kus tuleb hoida ohutut vahet teiste ootajatega, kui neid juhtub seal samal ajal olema. Garderoobi kutsutakse üks inimene korraga. Asjade soovijal võiks olla ees mask ning käes kindad. Kui lapsed õpivad erinevates klassides, peaks vanem võtma kõikide oma laste asjad garderoobist kaasa ühekorraga. Äärmise vajaduse korral, kui lapsevanemal ei ole endal võimalik asjadele järele tulla, võib asju võtma tulla ka õpilane. Väljastatakse vaid neid esemeid, mis asuvad garderoobis. Ka spordihoonest on toodud kooli garderoobi kastitäis seal leidunud jalatseid.
Klassiruumides olevaid esemeid on võimalik saada kätte siis, kui tuuakse ära õpikuid (täpsed kuupäevad selguvad).
Kui olete järjekorras esimene, oodanud üle 10 minuti ning teid ei ole garderoobi kutsutud, siis palun helistage (7.00-10:00, Karita Lehtoja: 53049688; 10:00-13:00, Reemet Ruuben 58210269)
Esemeid väljastatakse esmaspäevast reedeni, kell 7:00-13:00 klasside graafiku alusel:
Esmaspäeval, 4. mail: 1. klasside vanemad.
Teisipäeval, 5. mail: 2. klasside vanemad.
Kolmapäeval, 6. mail: 3. klasside vanemad.
Neljapäeval, 7. mail: 4. klasside vanemad.
Reedel, 8. mail: 5. klasside vanemad.
Esmaspäeval, 11.mail: 6. klasside vanemad.
Teisipäeval, 12. mail: 7. klasside vanemad.
Kolmapäeval, 13. mail: 8. klasside vanemad.
Neljapäeval, 14.mail: 9. klasside vanemad.
Reedel, 15.mail: saavad garderoobis olevatele esemetele tulla järele need lapsevanemad, kes õigel päeval seda teha ei saanud.
NB! Palume koorides (mudilaskoor, lastekoor, poistekoor) laulvate õpilaste vanematel tuua laste esemetele järgi tulles garderoobi ka koorilaulja esinemisrõivad (selle jaoks on garderoobis eraldi tähistatud kast).