Nõo Põhikooli õpilased toetasid abi vajavaid lapsi

Väljavõte TÜ Kliinikumi lastefondi Facebook’i postitusest:

IMELISED SUURE SÜDAMEGA NOORED HEATEGIJAD!

Täna käisid meil Lastefondi kontoris külas Nõo Põhikooli 8. klass ja nende klassijuhataja, kes otsustasid ühise jõulukingina teha annetuse autismi diagnoosiga Lisetele arenguks vajaliku ratsutamisteraapia võimaldamiseks: https://www.lastefond.ee/…/toetame-autismi-diagnoosiga-lis…/☺️

Lapsevanemad toetasid väga ideed, et jõuludel abivajajaid aidata ning 8. klass levitas seda ideed ka koolis. Nii ühines heateoga ka Nõo Põhikooli 9. klassi õpilased, kes andsid omalt poolt panuse haigetele lastele ravimite ja hooldusvahendite soetamiseks: https://www.lastefond.ee/toetame/ravimite-soetamist/. Lisaks liitus heategemisega ka 6. klassi õpilased, kes toetasid südamelähedasi abivajajaid teise heategevusorganisatsiooni kaudu! 😊

Suurele õpilaste poolt meisterdatud kaardile oli kirjutatud: “Iga lapse sees on peidus pisike ime.” Peame tõdema, et Nõo Põhikoolis käivad igati imelised lapsed, kes hoolivad väga ühiskonnast ja abivajajatest, ning on võtnud missiooniks hea tegemist levitada ka laiemalt! Ka eelmine aasta panustasid samad lapsed jõulukinkide asemel heategevusse ning toetasid Tartu Koduta Loomade Varjupaika! 

Oleme siiralt õnnelikud, et juba nii noored õpilased hoolivad, märkavad ja soovivad ulatada abivajajatele abikäe! ❤️