5. aprill – KEVADLAAT

5. aprillil leiab aulas vahetundides aset järjekordne heategevuslik kevadlaat, millega toetame varjupaiga asukaid!
Laadale on kõik õpilased oodatud müüma koduseid küpsetisi, mahla, hoidiseid ja käsitööd. Müüjate registreerimine laadale algab 26. märtsil ja kestab kuni 2. aprillini. Registreerida saab huvijuhi juures.
Müügiplatsi tasu õpilasele on kilogramm kvaliteetset kassi-või koeratoitu, mis läheb loomade varjupaigale.
Hea õpilane! Kui soovid omalt poolt kevadlaadal midagi loomade varjupaigale annetada, siis siit leiad nimekirja asjadest, mida varjupaigal kõige rohkem vaja on:
Kvaliteetne kuiv-ja konservtoit; prügikotid (30, 75 ja 150 liitrised); kassiliiv (ainult kvarts); paberkäterätikud; koerte –kasside mänguasjad; lemmikloomade käsimüügis müüdavad vitamiinid, toidulisandid ja ravimid; puhtad vannilinad, käterätikud, fliistekid; kaela- ja jalutusrihmad; roostevabast terasest toidunõud; kasutamata kasside liivakastid; puhtad kassi- ja koerapesad; transpordipuurid nii koertele kui kassidele; kraapimispuud kassidele.
Laadal on avatud lett, kus õpilasesinduse liikmed võtavad vastu annetused varjupaigale.
Tule laadale ja tee head!